familiefotografie

FAMILIEFOTOGRAFIE

Zet de tijd even stil…

Ook voor familiefotografie, een mooie foto van het complete gezin of de complete familie, kunt u bij 22 Eendjes Kinderfotografie terecht. De fotosessie kan plaatsvinden in de sfeervolle fotostudio in Culemborg (tot 8 personen). Daarnaast zijn er ook mooie buitenlocaties in de buurt waar de fotosessie plaats kan vinden. Voor de plaatsen rondom Culemborg (o.a. Tiel, Geldermalsen, Leerdam, Houten, Vianen, Buren, Beesd en Beusichem) worden geen reiskosten berekend. De combinatie van een prachtige locatie, op elkaar afgestemde kleding en een ontspannen sfeer zorgen voor mooie familiefoto’s en een blijvende herinnering.

TIPS VOOR FAMILIEFOTOGRAFIE

Wat trekken we aan?

De kleding van de kinderen in het gezelschap mag er best wel uitknallen, het gebruik van felle kleuren is erg leuk. Wil je liever een rustige uitstraling op de foto, dan is een spijkerbroek met een effen shirt erg mooi. Pas echter op met wit bij kinderen (of volwassenen) met een erg lichte huid. In combinatie met een witte achtergrond kan het een beetje bleek worden.
Er is genoeg tijd om een setje kleding te wisselen indien je dit wenst. Pas bij de familiefoto de kleur een beetje op elkaar aan, dan wordt de foto meer één geheel.

familiefotografie

Tarieven Kind- en familiefotosessie

Stuur een berichtje

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.

WhatsApp chat