BABY FOTOGRAFIE

Lief & Stoer

Vanaf 4 weken is jouw baby geen newborn meer, maar spreken we van baby fotografie. Vanaf dit moment volgen de verschillende fasen elkaar razend snel op. De leukste momenten om een fotosessie te plannen in het eerste jaar is bij 3, 6, 9 en natuurlijk 12 maanden. Elke fase heeft z’n eigen charme als het gaat om baby fotografie. Met 3 maanden kunnen ze vaak goed hun hoofd ophouden, met 6 maanden kunnen ze vaak al zitten, met 9 maanden ontstaat er een mooie interactie en 12 maanden is natuurlijk een geweldige mijlpaal om te vereeuwigen met een CakeSmash fotosessie!

baby fotografie
baby fotografie

3 MAANDEN FOTOSESSIE

Smile!

Met 3 maanden kan de baby meestal wel zijn of haar hoofd omhoog houden. Er zit al wat meer vet aan ? en ze zijn nieuwsgierig naar wat er om hen heen gebeurt. Geweldige lachjes kunnen worden vastgelegd in deze periode. Bij baby fotografie is een fotosessie van 30-45 minuten meestal wel genoeg, daarna zijn ze vaak moe van alle nieuwe indrukken. Er is altijd tijd om een setje kleding te wisselen, maar houd de kleding bij baby’s wel eenvoudig en comfortabel.

6 MAANDEN FOTOSESSIE

Kijk mij eens!

Rond 6 maanden kunnen de meeste baby’s al zitten zonder hulp. De baby is al meer bewust van de omgeving en zal ook vaker aan het lachen te maken zijn. Ze zijn met 6 maanden nog niet zo heel mobiel, waardoor ze een ideaal onderwerp zijn voor een fotosessie. Voor een fotosessie met 6 maanden is meer variatie mogelijk dan met 3 maanden. Zo kunnen ze vaak al op een stoeltje zitten, in een badje of met andere accessoires (hoeden, tutu’s) op de foto.

baby fotografie
baby fotografie

9 MAANDEN FOTOSESSIE

Geweldige blikken

Rond de 9 maanden kunnen baby’s soms al staan en zich vasthouden aan een stoeltje. Ze zien de wereld nu vanuit een heel ander perspectief. De nieuwsgierigheid op deze leeftijd zorgen voor leuke interactie en geweldige blikken. Ze zijn op deze leeftijd en een stuk mobieler en vinden het leuk om alles in de studio te ontdekken. De baby is soms rond deze leeftijd een beetje eenkennig. We nemen dan ook alle tijd om er een mooie fotosessie van te maken.

12 MAANDEN FOTOSESSIE

Hoera!

De baby kan nu vaak al staan en soms zelfs zonder hulp en zijn een stuk onafhankelijker. Er is een nieuwe fase gekomen, de baby-fase is nu officieel voorbij. Vier deze mijlpaal met een fotosessie, CakeSmash, badsessie of een combinatie van deze 3. Je kunt hiervoor uiteraard zelf kleding meenemen, maar in de studio zijn ook leuke outfits en accessoires die gebruikt kunnen worden.

baby fotografie

Tarieven Kind- en familiefotosessie

Stuur een berichtje

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.

WhatsApp chat